Tarthatatlan

Megjelenési Dátum: augusztus 5th, 2017 | by lakhato

A jófogás trükközése az ingatlan hirdetések városrészeivel…

Oszd meg!

Évek óta, mióta a Jófogás oldalon az ingatlanhirdetéseknél kötelező megadni a városoknál a körzetet, azóta nem lehetett elérni az oldal üzemeltetőnél, hogy a nyíregyházi ingatlan feladásnál jelölhető legyen a belváros körzet.
Azt tudni kell, hogy a belvárosi ingatlanok az összes hirdetésnek a felét teszik ki a városban.
Ismerve a budapesti vegyes lakosságot, mivel jómagam is budapesti születésű vagyok, azt a következtetést vonhatom le, hogy nagyon utálják a nyíregyháziakat ott fenn a fővárosban. Ennek tudható be, hogy ott tesznek keresztbe a városnak, jelen esetben nyíregyházának, ahol tudnak.
Mivel igazán más bosszút nem találhattak ki, csak erre gondolhatunk – Valaki, valakik nagyon nem zárták a nyíregyháziakat a szívükbe…
Persze ezt a cikket sem hamarkodtam el, hiszen fél éve küzdünk és rendszeresen jegyzőkönyvbe mondjuk ezt a panaszunkat, amely így is süket-fülekre, vagy süket fővárosiakra talál!

Ennek tudatában persze azt jelenti hogy a több, mint 120 ezren felüli lakosú megyeszékhely nem sorolható a városok sorába(legalábbis nem a belvárossal rendelkezők közé), csak valami vidéki falucskának van elkönyvelve, persze, – hozzáteszem – ettől kisebb városokban is van belváros.

Így továbbra is marad a kötelező bejelölés az ultra belvárosi körzeteknél is a Bujtos, Hímes, Érkert, vagy még rosszabb a Kertváros megnevezéssel.

Köszönjük Jófogás!

Tags:


A szerzőrőlUgrás a lap tetejére ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com